Hytteferie

Luksushytter tæt ved hav og fjord


Det ligger ikke til vestjyders natur at prale, nærmest tværtimod, men vi synes nu alligevel, at vores 26 luksus campinghytter ikke er så ringe endda! Søger du campinghytter i Vestjylland tæt på Vesterhavet, så er du kommet til det rigtige sted.


Alle vores campinghytter er fuldt udstyrede til 6 personer – ideelle til familiecamping. Disse hytter indeholder lækkert bad og toilet, to soveværelser med dobbeltsenge + en hems med plads til to personer. Vores hytter har desuden også fladskærm, trådløst internet, køkken med combi ovn, kaffemaskine, køleskab med frys samt alt i service mv.


Vores campinghytter har også overdækkede træterrasser med havemøbler, så du kan nyde din mad ude i både strålende solskin og hvis det skulle være bygevejr. Det er tilladt at have hund med i hytterne, ved bestilling af slutrengøring.

LUKSUSCAMPING - TAG PÅ HYTTEFERIE I VESTJYLLAND

Camping forbindes tit med det primitive liv, men sådan behøver det ikke være. Vi synes også der skal være noget for dem, der ikke er så vilde med soveposer og luftmadrasser, men som stadig gerne vil opleve campinglivet. Derfor har vi bygget disse 26 skønne hytter, der opfylder alle krav til campinghytter i luksusklassen.


FÆLLESHYTTE - FESTLOKALE

Vi har en nyopført fælleshytte med plads til 60 personer. Perfekt til familietræf eller større grupper, hvor man ønsker at spise eller feste sammen. Hytten er selvfølgelig udstyret med al service til 60 personer, samt et godt rummeligt køkken.


Denne hytte kan lejes separat eller medgå som bonushytte ved leje af 10 af vore luksushytter. Kontakt os, hvis I er en gruppe der skal afsted sammen – så laver vi et godt tilbud.


BOOK CAMPINGHYTTER ONLINE

Du kan booke vores hytter direkte her på siden – og det gælder både, hvis du vil booke campinghytter for en uge eller to eller for et par enkelte overnatninger. 


På gensyn i vores campinghytter på Thyborøn Camping Hotel & Hytteby!

NYHED NYT VANDKULTURHUS 


Alle vores overnattende gæster har fri entré til "Vandwærket".

Hems_hytter_oppefra
Hytter_hems
Hytter_hems_1
Hytter_3
Hytter_1
_DSC3182
_DSC3198
_DSC3193
_DSC3190
_DSC3197