Konference og kursus

NYHED NYT VANDKULTURHUS 


Alle vores overnattende gæster får fri entré til "Vandwærket". 

Kabyssen - velegnet til lejrskole, som feriehus og selskabslokale

Kabyssen er det ideelle sted til en aktiv ferie for den store familie eller sportsklub. Huset er beliggende kun 50 m fra Vesterhavet og badestranden.

Kabyssen er en gammel skole, der er indrettet med stor køkken, spisesal og en stor opholdsstue. I spisesalen kan der dækkes op til 110 personer med mulighed for catering.

Der findes i alt 17 dobbeltværelser, hvoraf den ene er handicapvenligt indrettet. Desuden er der en stor gymnastiksal, hvor der er gode udfoldelsesmuligheder som boldspil, bordtennis, hockey og meget meget mere.

Huset er tilknyttet Wærket (Thyborøn Hallen) og Thyborøn Camping. Derfor er der også mulighed for at booke hallen og alle dens aktiviteter, samt ekstra sovepladser i campingpladsens hytter.

Lukaf konference og feriehus

Ferie- og konference hus med rigtig god plads til det hele!


Huset er beliggende i Thyborøn, hvor der er rig mulighed for oplevelser i naturen, tæt ved Vesterhavet og alligevel i gå afstand til indkøbsmulighederne i byen.


Det 1.524 m2 store hus er et fantastisk sted for en familieferie, konference eller et firmaarrangement og er beliggende tæt på det storslåede Vesterhav.


Her er rigtig god plads til at boltre sig på, og de veludstyrede aktivitets- og wellness afdelinger gør opholdet til noget ganske særligt.


Træk dig tilbage og nyd privatlivets fred i et af de i alt 22 store, moderne dobbeltværelser, som alle er alle udstyrede med køleskab, TV, fri Internet og naturligvis privat bad.